Design openhaarden op maat

Design openhaarden zijn de ideale manier om uw woning karakter te geven. Door de vele koude en donkere dagen die in Nederland plaats vinden zijn design haarden niet alleen mooi, maar zijn design openhaarden ook functioneel.

Nuovo Antico biedt verschillende designhaarden in Alphen aan den Rijn die naar uw wensen aangepast kunnen worden in de kleur of manier van branden en bieden wij u de mogelijkheid tot de keuze tussen een houthaard, gashaard of elektrische haard. Tevens kunt u bij ons kiezen tussen een vrijstaand design openhaard of ingebouwd design openhaard.

Naast design haarden levert Nuovo Antico ook inzethaarden. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide aanbod? Kom langs in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Onze specialisten staan u graag te woord.

Faber gashaarden en inzet haarden

Wij hebben van het topmerk Faber gashaarden een uitgebreid assortiment. Faber gashaarden zorgen voor sfeer en warmte in uw interieur. De kwaliteit van Faber gashaarden zijn uitstekend en zijn het resultaat van ontwikkeling op het hoogste niveau. Wanneer er over Faber gashaarden gesproken wordt zal er gedacht worden aan hoog rendement, milieuvriendelijk en gemakkelijk te bedienen.

Bij ons kunt u terecht voor uiteenlopende stijlen en modellen van dit merk en wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een inzethaard om in uw bestaande openhaard te plaatsen? Dan kunnen wij u ook van dienst zijn. We bieden een ruim aanbod inzet haarden en hebben altijd een passende inzet haard naar uw wensen. Tevens is een inzet haard vele malen zuiniger dan een open haard.

Ja, ik ben opzoek naar design openhaarden

Bent u nieuwsgierig naar ons uitgebreide aanbod design openhaarden? Bekijk ons uitgebreide assortiment in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Wij geven u graag uitgebreid advies en zorgen dat u een gashaard krijgt naar uw prijs.

U bent van harte welkom in onze showroom om de haarden te komen bekijken. Onze interieurarchitecten adviseren u over de mogelijkheden en opties.

Klanten vonden ons via:
Sanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keuken

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

 

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

 

 

Bij Nuovo Antico kunt u terecht voor onder andere: