Designhaard Alphen aan den Rijn

Altijd al opzoek naar een designhaard in Alphen aan den Rijn?

U zoekt een echte designhaard Alphen aan den Rijn? Bij Nuovo Antico kunt u terecht voor vele haarden in uiteenlopende stijlen. Van klassiek tot modern, alles is mogelijk. Voor een designhaard in Alphen aan den Rijn moet u dan ook bij Nuovo Antico zijn! Benieuwd naar de mogelijkheden? Kom dan vandaag nog langs in onze showroom.

Designhaard Alphen aan den Rijn bij Nuovo Antico

Voor een designhaard in Alphen aan den Rijn komt u langs bij Nuovo Antico. In onze showroom ziet u direct uit welke uiteenlopende stijlen u keuze heeft. Naast een designhaard Alphen aan den Rijn leveren wij tevens badkamers, sanitair, vloeren en wanden. Een moderne indeling van uw huis begint bij Nuovo Antico. Bij Nuovo Antico bent u verzekerd van de beste service.  Dankzij snelle communicatie en originele oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres voor uw complete interieur. Kom in onze showroom een kijkje nemen naar een gewenste designhaard in Alphen aan den Rijn.
 

Vragen designhaard Alphen aan den Rijn

Laat u overtuigen voor een designhaard in Alphen aan den Rijn? Kom een kijkje nemen in onze showroom. Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden. Met eventuele vragen kunt u direct telefonisch contact opnemen met 0172 – 491 092.
 
Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keuken

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

 

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

 

U kunt bij Nuovo Antico terecht voor onder andere