Elektrische sfeerhaard kopen

Elektrische sfeerhaard kopen?

Wilt u een elektrische sfeerhaard kopen voor extra gezelligheid en comfort in uw woning? Nuovo Antico denkt graag met u mee en geeft u deskundig advies op maat. Een elektrische sfeerhaard kopen is niet een beslissing waar u lichtzinnig over moet denken. Het is een lange termijn investering en het soort elektrische sfeerhaard dat u kiest is van grote invloed op de uitstraling van uw interieur. Het is daarom verstandig én prettig om advies te krijgen van gespecialiseerde vakmensen. Een elektrische sfeerhaard kopen naar smaak en die voldoet aan uw specifieke wensen doet u met vertrouwen bij Nuovo Antico. Zowel voor ontwerp als voor inbouw bent u bij ons aan het juiste adres. Voor ieder interieur kunt u bij ons een geschikte elektrische sfeerhaard kopen. Bovendien is maatwerk mogelijk bij vrijwel alle modellen. Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden? Bekijk ons assortiment voor inspiratie.
 

Soort elektrische sfeerhaarden

Bij Nuovo Antico kunt u verschillende soorten elektrische sfeerhaarden kopen. Met een elektrische sfeerhaard is de typische gezelligheid van een openhaard voor iedereen binnen bereik. Ingrijpende aanpassingen aan uw woning zijn niet nodig, u heeft alleen een stopcontact nodig. De hele ruimte kan zo genieten van de heerlijke stralingswarmte van de elektrische haard. Een elektrische haard kan op iedere plek in uw woning geplaatst worden. Uw specifieke wensen bespreken wij graag met u. Naast een elektrische sfeerhaard kopen, kunt u bij ons ook terecht voor design openhaarden, inzethaarden of DRU gashaarden. Wilt u een elektrische sfeerhaard kopen of kiest u voor een andere haardoplossing? Laat u eerst uitgebreid adviseren door onze vakmensen. Neem contact op om uw wensen voor te leggen. Wij adviseren u graag!
 

Gas sfeerhaard

Heeft u liever een gas sfeerhaard? Ook op dit gebied hebben wij verschillende mogelijkheden die de typische warmte en sfeer in uw woning kunnen brengen. In onze showroom tonen wij u met plezier ons assortiment gas sfeerhaarden: van DRU gashaarden tot design openhaarden. U kunt op onze website inspiratie opdoen, maar wij kunnen ons voorstellen dat u gas sfeerhaarden ook graag met eigen ogen wilt zien. U bent daarom van harte welkom in de showroom van Nuovo Antico in Alphen aan den Rijn. Maak direct een afspraak!
 
 

 
 
Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keukenFaber elektrische haardenKeramisch hout

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

U kunt bij Nuovo Antico terecht voor onder andere: