Elektrische sfeerhaarden op Maat

Voor elektrische sfeerhaarden gaat u naar Nuovo Antico in Alphen aan den Rijn. Nuovo Antico werkt met verschillende fabrikanten die allemaal maatwerk mogelijk maken. Wij denken graag met u mee over de verschillende mogelijkheden. Onze elektrische sfeerhaarden zijn de ideale manier om uw woning karakter en warmte te geven. Door de lange en donkere dagen in Nederland zijn de elektrische sfeer haarden niet alleen mooi, maar ook functioneel. Naast het leveren en plaatsen van elektrische sfeerhaarden, ontwerpen, leveren en plaatsen wij vloeren en wanden, haarden en sanitair en nog veel meer.

Wenst u meer informatie over de mogelijkheden van elektrische sfeerhaarden of wilt u graag een kijkje komen nemen in onze showroom. Dan vragen wij u contact met ons op te nemen middels het contactfomulier. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Verschillende soorten elektrische sfeerhaarden

Nuovo antico biedt verschillende elektrische sfeerhaarden op maat aan die naar uw wensen aangepast kunnen worden. Hierbij moet u denken aan de kleur, lengte of manier van branden. U haalt voor uw woning de juiste sfeerhaard in huis als u kiest voor de elektrische sfeerhaarden. Een elektrische sfeerhaard kan natuurlijk overal geplaats worden waar u maar wil. Tevens kan de elektrische sfeerhaard ook aan de muur worden gemonteerd als een soort schilderij. Dit geeft een schitterend gezicht. Naast de elektrische sfeerhaarden kunt ook kiezen tussen een vrijstaand design gashaard of ingebouwd design gashaard. Verder levert Nuovo Antico naast design haarden ook inzethaarden.
 

Informatie elektrische sfeerhaarden?

Heeft u nog vragen over de elektrische sfeerhaarden van Nuovo Antico? Wellicht bent u geïnteresseerd in het hoge rendement dat deze haarden te bieden hebben? Wij staan u graag uitgebreid te woord. Voor een vrijblijvend antwoord op al uw vragen kunt u contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder!

Klanten vonden ons via:
 
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersHoekhaardInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keuken

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

 

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

 

U kunt bij Nuovo Antico terecht voor onder andere