Exclusieve badkamers

Exclusieve badkamers op maat

Voor exclusieve badkamers bent u bij Nuovo Antico aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het ontwerpen van luxe badkamers die naadloos aansluiten bij uw levensstijl. Topkwaliteit, exclusief design en bijzondere materialen voren de basis van de onderwerpen van Nuovo Antico.

badkamer op maat

Wij creëren pure verwennerij voor ieder mens door de combinatie van stilte, warmte en luxe. Nuovo Antico ontwerpt exclusieve badkamers die perfect passen bij uw dagelijkse routine. Laat u inspireren door onze badkamers met een bijzonder karakter in onze showroom of neem contact met ons op voor meer informatie.

 

Badkamer laten ontwerpen

Een badkamer laten ontwerpen door onze badkamerspecialist behoort ook tot de mogelijkheden. Benoem uw specifieke wensen, zodat we deze kunnen vertalen naar de realisatie van een droombadkamer. Wij vertalen uw wensen in een badkamerontwerp op maat om het juiste gevoel te krijgen van de indeling, kleuren en vormgeving.

exclusieve badkamers op maat

Zo kunt u goed zien hoe uw toekomstige badkamer eruit komt te zien. Laat u droombadkamer realiseren door een ervaren badkamerspecialist en neem vrijblijvend contact met ons op of kom langs voor inspiratie in onze showroom. Wij tonen u graag onze uitgebreide collectie.

Zoekt u inspirerende voorbeelden van luxe badkamers?

Bij Nuovo Antico kunt u rekenen op een vakkundig advies. Wij begeleiden u vanaf de oriëntatie in onze showroom tot en met de realisatie van uw badkamer.

 

Naast onze exclusieve badkamers ontdekt u bij Nuovo Antico een ruim aanbod schouwen en haarden en steentoepassingen. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden? U bent van harte welkom in onze showroom in Alphen aan den Rijn.

 

Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keuken