Faber elektrische haarden

Faber elektrische haarden

Nuovo Antico is specialist in het leveren en plaatsen van Faber elektrische haarden. Faber elektrische haarden behoren tot het topsegment en zijn van hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf bestaat al sinds 1844 en maakt naast elektrische haarden ook gashaarden en houtkachels. Bij Nuovo Antico kunt u terecht voor uiteenlopende stijlen en modellen Faber elektrische gashaarden.

elektrische haard

De haarden kennen een hoog rendement, zijn milieuvriendelijk én gebruiksvriendelijk. Bent u benieuwd naar ons uitgebreide aanbod Faber elektrische haarden? Kom langs in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Onze specialisten staan u graag te woord en u kunt met eigen ogen de Faber elektrische haarden, gashaarden en houtkachels bekijken.

 

 

De voordelen van een elektrische haard van Faber

Een openhaard kan dienen als huisverwarming, maar heeft daarnaast ook een decoratieve functie. Veel mensen kiezen een haard om sfeer, comfort en gezelligheid in huis te creëren. Helaas is niet ieder huis geschikt voor een haard, omdat er bijvoorbeeld geen rookkanaal of schoorsteen aanwezig is.

Faber elektrische haarden bieden een mooi alternatief om toch het kenmerkende karakter van een openhaard aan uw woning te geven. Voor een elektrische haard heeft u alleen een stopcontact nodig.

  • Faber elektrische haarden zijn kostenefficiënt
  • kunnen in elke ruimte of woonomgeving geplaatst worden.

De modellen Faber elektrische haarden zijn tegenwoordig bijna niet van echte vuurhaarden te onderscheiden.

 

Elektrische haard kopen

elektrische haardWilt u een elektrische haard kopen voor net dat beetje extra warmte en comfort in uw woning? Onze vakmensen denken graag met u mee en voorzien u van deskundig advies.

Een elektrische haard kopen die voldoet aan al uw wensen en die past binnen uw interieur doet u het beste bij Nuovo Antico.

Vrijwel alle modellen kunnen wij naar uw specifieke eisen aanpassen. Benieuwd naar de uitgebreide mogelijkheden?

Bekijk ons complete assortiment voor inspiratie.

 

 

Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keukenElektrische sfeerhaard kopenKeramisch hout

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

U kunt bij Nuovo Antico terecht voor onder andere: