Gas inbouwhaard

Gas inbouwhaard naar wens

Voor een gas inbouwhaard bent u bij Nuovo Antico aan het juiste adres. Met een gas inbouwhaard heeft u een volwaardige verwarming in handen en binnen een handomdraai creëert u sfeer in huis. Een gashaard staat voor bedieningsgemak en is vrijwel bijna overal te plaatsen. Nuovo Antico is met recht een haardenexpert te nemen. Voor elke woning en iedere smaakt kunt u bij ons een geschikte gas inbouwhaard vinden. Kortom, voor maximale comfort kiest u voor een gas inbouwhaard. Wij nodigen u graag uit in onze showroom om de charme van onze verschillende gashaarden te ervaren.

Inbouwhaard op hout

Een inbouwhaard op hout verwarmt uw huis op een kostenbesparende manier en geeft uw kamer een luxe uitstraling. Een inbouwhaard op hout heeft vaak meerdere warme lucht openingen, zodat diverse ruimtes in uw woning verwarmt kunnen worden. Voor het echte haardgevoel kiest u voor een inbouw houthaard. De geur van verbrand hout met het knisperende geluid op de achtergrond zorgen voor een ultieme sfeer in uw woning. Het voordeel van een hout- of gasgestookte inbouwhaard is dat deze zuiniger en veiliger zijn. Bent u op zoek naar een haardenexpert? Dan heeft u ons gevonden. Laat u inspireren in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Onze specialisten staan u graag te woord over de mogelijkheden.
 

Informatie inbouwhaarden

Met de hout- en gasgestookte inbouwhaarden van Nuovo Antico kiest u voor sfeer en gebruiksgemak. Hout gestookte inbouwhaarden bieden wij in diverse soorten en maten aan. Een gashaard kan op bijna elke denkbare plaatst in uw woning worden geïnstalleerd. Bent u benieuwd welke inbouwhaard het beste bij u past? Neem contact met ons op en vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. Wij inspireren u graag over de mogelijkheden.
 

 
Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keuken