Gashaard Alphen aan den Rijn

Ja, ik zoek een gashaard in Alphen aan den Rijn

U bent op zoek naar een gashaard in Alphen aan den Rijn? Nuovo Antico biedt u een breed assortiment. Bij ons kunt u vele uiteenlopende gashaarden vinden: van DRU gashaarden tot echte design openhaarden. Benieuwd naar de mogelijkheden bij Nuovo Antico voor een gashaard in Alphen aan den Rijn? Maak een afspraak en kom langs in onze showroom voor een toonaangevend aanbod haarden en schouwen.

Gashaard Alphen aan den Rijn bij Nuovo Antico

Een gashaard in Alphen aan den Rijn bestelt u gemakkelijk en snel bij Nuovo Antico. Wij zorgen voor het ontwerp en de plaatsing van onder andere badkamers en sanitair, vloeren en wanden en gashaarden in Alphen aan den Rijn. Bij Nuovo Antico bent u tevens verzekerd van de beste service.  Met zowel snelle communicatie, als originele oplossingen bent u bij ons aan het juiste adres voor een gashaard in Alphen aan den Rijn. Laat u overtuigen in onze uitgebreide showroom.
 

Informatie gashaard Alphen aan den Rijn

Heeft u nog vragen over een gashaard in Alphen aan den Rijn? Wij staan u graag te woord over de mogelijkheden. Met eventuele vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0172 – 491 092. Een gashaard Alphen aan den Rijn bestel je gemakkelijk en snel bij NuovoAntico.nl!
 

 
Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keuken

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

 

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

 

Wat u met Nuovo Antico in huis haalt

  • alles onder één dak
  • interieur van A-Z
  • originele oplossingen
  • persoonlijk interieur
  • snelle communiactie
  • goede service