Gashaard gesloten systeem

Een gashaard gesloten systeem betrekken zuurstof die nodig is om het gas te verbranden via een afvoerkanaalsysteem. Dit betekent dat de zuurstof van buiten de woning betrokken wordt. Een groot voordeel van een gesloten verbrandingssysteem is dat u niet een bestaande schoorsteen nodig heeft. Bovendien biedt een gesloten gashaard systeem de ideale oplossing voor woningen die mechanisch geventileerd worden. Bent u nieuwsgierig geworden naar onze haarden en kachels? Kom dan langs voor een gashaard gesloten systeem in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Nuovo Antico is in staat om een persoonlijk advies op maat te geven toegespitst op uw persoonlijke situatie.

Verschil open en gesloten systeem

Het tegenovergestelde van een gashaard gesloten systeem is een open systeem gashaard. Bij een open systeem haalt de kachel of haard de zuurstof uit de leefruimte. In het geval van een gashaard met een open systeem dient het rookkanaal de rookgassen te kunnen afvoeren tot boven de nok van de woning. Voor meer advies over de keuze van een gashaard open of gesloten systeem kunt u terecht bij haardenspeciaalzaak Nuovo Antico. Ook voor inspiratie kunt u terecht in onze showroom in Alphen aan den Rijn. Wij hebben een ruime selectie moderne gashaarden gepresenteerd staan. 
 

Meer informatie gashaard op maat?

Nuovo Antico biedt een uitgebreide collectie moderne gashaarden. Kies voor een gashaard als u gebruiksvriendelijkheid en gemak belangrijk vindt bij het kiezen van een sfeervolle haard. Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn. Hier hebben wij een uitgebreide gashaarden en kachels opgesteld staan. Bent u benieuwd welke gashaard het beste bij u past? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.

gashaard gesloten systeem kopen

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

U kunt bij Nuovo Antico terecht voor onder andere: