Hangende haard

Een hangende haard is een echte moderne blikvanger in uw interieur. Met een zwevende haard geniet u nog steeds van de heerlijke warmte en het knetterende houtvuur. Het grote voordeel van een hangende haar is het vrije zicht met daarbij het ruimtelijke effect dat wordt gecreëerd. Daarnaast is een zwevende haard ook nog eens heel praktisch met schoonmaken en stofzuigen. De meeste hanghaarden zijn voorzien van veel glas, dit maakt uw woning nog ruimtelijker en zorgt ervoor dat u vanuit diverse hoeken optimaal zicht heeft. Bent u benieuwd of een hangende haard in uw woning past? Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies op maat.
 

Aanschouw het prachtige vlammenspel

Heeft u beperkte vloerruimte? Overweeg dan de hangende gashaarden van Nuovo Antico. Hangende haarden vallen op door het ruime vuurzicht. Zo heeft ons model de DRU Diablo aan 3-zijden glas. Hierdoor kunt u vanuit iedere hoek van uw kamer het prachtige vlammenspel aanschouwen. Een hangende haard neemt weinig ruimte in, maar geeft veel sfeer en gezelligheid. Kom voor meer informatie langs in onze showroom in Alphen aan den Rijn of neem telefonisch contact met ons op voor advies op maat.
 

Haardspecialist Alphen aan den Rijn

Bij Nuovo Antico kunt u terecht voor een voor een breed scala aan gashaarden en houtkachels. Wie kiest voor een gashaard kiest voor sfeer, gemak en comfort. Binnen no-time kunt u genieten van een prachtig en natuurlijk vlammenspel. Bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? In onze sfeervolle showroom in Alphen aan den Rijn staat een selectie van onze haarden uitgestald en komen al brandend optimaal tot hun recht.

Hangende haard

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

U kunt bij Nuovo Antico terecht voor onder andere: