Hoekhaard

Hoekhaard op maat

Voor een moderne gashaard of een klassieke hoekhaard kunt u terecht bij Nuovo Antico. Met een hoekhaard heeft u vanuit meerdere kanten zicht op het prachtige vlammenspel. Een hoekhaard zorgt voor heerlijke warmte en een gezellige sfeer in uw woning en zal zeker niet misstaan in uw woonkamer.

 

Laat u inspireren in onze showroom in Alphen aan den Rijn of neem contact met ons op voor meer informatie. Volgens de door u gewenste specificaties worden alle haarden en schouwen op maat gemaakt en geplaatst door onze eigen haardenbouwer.

 

 

Hoekhaard buiten plaatsen

Terwijl de temperaturen ’s avonds langzaam aan dalen blijft het toch prettig om nog even met elkaar in de tuin door te brengen. Onder het genot van een warm drankje de dag met elkaar doornemen, terwijl op de achtergrond het knisperende hout zijn werk doet in de hoekhaard. Qua design zijn er vele variaties terug te vinden op het internet.

Zo zijn er terras hoekhaarden, maar ook hoekhaarden van natuursteen. De vraag is daarnaast of je de hoekhaard wil installeren onder een overkapping? Of wil je de hoekhaard volledig los plaatsen in de tuin? Leg dit soort vragen gerust bij ons neer, want dan kunnen wij een zo concreet mogelijk voorbeeld geven van de mogelijkheden.

 

Koop een houthaard bij Nuovo Antico

Een houthaard kopen zorgt voor sfeer en warmte in huis. Samen heerlijk genieten van het knisperende geluid van het hout en de geur van het volle vuur.

Bij een houthaard kopen dient u rekening te houden met de aanwezigheid van- of mogelijkheid voor- een rookkanaal, vermogen van het toestel en het rendement van de haard. Met recht is Nuovo Antico een haardenexpert te noemen.

Wij plaatsen verschillende soorten haarden op verschillende locaties. Bent u benieuwd welk type houthaard bij u past? Vraag vrijblijvend een adviesgesprek aan. De specialisten van Nuovo Antico adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

Hoekhaard kopen in Alphen aan den Rijn

Wilt u een hoekhaard aanschaffen bij een haardenexpert? Dan bent u bij Nuovo Antico in Alphen aan den Rijn aan het juiste adres. Wij nodigen u uit om een bezoek te brengen aan onze showroom en laat u inspireren door ons uitgebreide assortiment hoekhaarden. Onze specialisten adviseren u graag over de mogelijkheden.

 

 

Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keuken