Houtkachel kopen bij Nuovo Antico

Onze houtkachels

Moderne, klassieke of liftdeur houtkachels. Bij ons kunt u terecht voor diverse stijlen houtkachels en krijgt u gericht en persoonlijk advies. Onze houtkachels worden binnen 3 weken geleverd en geplaatst door onze gecertificeerde monteurs.
 
houtkachel    

Voordelen Houtkachel

Zit u nog te twijfelen over de verschillende houtkachels. Mogelijkheden genoeg, ook bij Nuovo Antico. Zo vindt u bij ons gashaarden in gesloten -en open systemen, houtkachels in verschillende vormen, liftdeurhaarden zowel gas als hout gestookt.
Iedere haard heeft zijn voor –en nadelen. Hieronder een overzicht van de voordelen van onze houtkachels

  • Knisperend ECHT haardvuur
  • Hoge kwaliteit en veilige haarden
  • Gemonteerd door gecertificeerde monteurs
  • Verschillende modellen in verschillende stijlen
  • Persoonlijk advies
  • Mooie prijs-kwaliteit verhouding

Bent u al warm gelopen voor onze houtkachel. Neem dan contact met ons op. Wij bespreken graag uw mogelijkheden en komen met alle plezier bij u langs voor persoonlijk advies. Natuurlijk bent u ook van harte welkom in onze showroom.
Bent u alleen nieuwsgierig naar de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Dit kunt u doen door het vragenformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen.

Offerte aanvragen
 
 

Liftdeurhaard hout gestookt

liftdeurhaard

Ook voor een liftdeurhaard hout gestookt kunt u bij Nuovo Antico terecht. Een liftdeurhaard heeft een glazen schuif of draaideur welke open, half open of gesloten te gebruiken is. Met een gesloten liftdeurhaard creëer je een hoog rendement. Een liftdeurhaard brengt naast warmte ook veel sfeer in huis. Kom en ervaar het zelf in onze showroom waar we u graag te woord staan en voorzien van persoonlijk advies.

De showroom van Nuovo Antico is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. De overige dagen maandag, dinsdag en woensdag zijn wij geopend op afspraak. Ook in de avonduren! Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken vul dan ons daarvoor bestemde contactformulier in.

Contact