Inzethaarden van Nuovo Antico

Op zoek naar inzethaarden van de beste kwaliteit? Een inzethaard is speciaal ontwikkeld om geplaatst te worden in de opening van een bestaande open haard. Deze inzethaarden bieden dezelfde sfeer als een echte open haard, maar leveren een veel hoger rendement. Omdat onze inzethaarden op gas branden zijn deze makkelijk bedienbaar en heb je ook direct profijt van de warmte. Wil je meer weten over de mogelijkheden van de inzet gashaarden van Nuovo Antico, neem dan contact met ons op middels ons contactformulier. Bellen mag natuurlijk ook.

 

Verschillende soorten haarden

Nuovo Antico denkt graag met u mee over de mogelijkheden om uw interieur naar uw wensen te maken. Wij bieden verschillende schouwen en haarden. Afhankelijk van uw wensen bieden wij een product op maat. Benieuwd wat Nuovo Antico voor u zou kunnen betekenen? Kom dan langs in onze showroom of vraag een offerte op maat aan! Onze experts kunnen u met een breed assortiment inzethaarden voorzien van een haard naar keuze!
 

Informatie inzethaarden

Heeft u nog vragen over de inzethaarden van Nuovo Antico? Wellicht bent u geïnteresseerd in het hoge rendement dat deze haarden te bieden hebben? Wij staan u graag uitgebreid te woord. Voor een vrijblijvend antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met 0172 – 491 092. Voor een ruim assortiment inzethaarden kunt u bij Nuovo Antico terecht.
 

Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keuken

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

 

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

 

 

Bij Nuovo Antico kunt u terecht voor onder andere: