Een vloer van Keramisch Hout

Een vloer van keramisch hout, of te wel keramische tegels met houtlook biedt vele voordelen:

  • Het heeft de warme en gezellige uitstraling van een houten vloer.
  • Keramisch hout is echter meer slijtvast en sterker dan houten planken door de eigenschappen van natuursteen.
  • Een keramisch houten vloer is zeer goed bestand tegen intensief gebruik en verschillende invloeden van buitenaf. Om die reden is deze ondergrond niet alleen geschikt voor uw woonvertrekken, maar ook voor uw terras, badkamer of keuken.
  • Door de slijtvaste eigenschappen is keramisch hout bij uitstek ook geschikt voor kantoren, restaurants of winkelcentra.

Nuovo Antico is gespecialiseerd in keramisch hout en toont u graag de verschillende mogelijkheden in de showroom in Alphen aan den Rijn. Wilt u meer weten over de eigenschappen en toepassingen van keramisch hout? Maak dan een afspraak! Wij helpen u graag verder.

Ook voor zakelijke projecten kunt u ons inschakelen.
Afspraak maken
 
 

Optimaal woongenot met keramisch hout

Keramisch houtWel de lusten, niet de lasten… Dat gezegde gaat ook zeker op als u kiest voor een vloer van keramisch hout! Houten materialen geven een ruimte een unieke sfeer, maar ook warmte en karakter. Een houten vloer vraagt echter om regelmatig onderhoud en heeft een aantal beperkingen. Zo is het vaak niet mogelijk om uw woning van vloerverwarming te voorzien. Dit terwijl veel woningen tegenwoordig standaard met vloerverwarming worden opgeleverd. Met keramisch hout is de combinatie met vloerverwarming wél mogelijk en zo kunt u dus kiezen voor optimaal woongenot. Weinig onderhoud, kras- en stootvast en makkelijk schoon te houden. Dat alles gecombineerd met de warme uitstraling van een houten vloer en een legio aan dessin mogelijkheden.
 

Keramisch houten vloer van Nuovo Antico

Nuovo Antico levert en plaatst uw keramisch houten vloer met grote deskundigheid. Wij hebben keramisch hout van verschillende merken en in diverse soorten en maten. Ieder merk en ieder soort tegel heeft weer een andere structuur, kleur en mogelijkheden qua afmetingen. Keramisch Hout is zelfs in visgraat motief te leggen. Is een keramisch houten vloer mogelijk iets voor u en wilt u deskundig advies? Wij verwelkomen u graag in onze Showroom in Alphen aan den Rijn. Hier kunt u verschillende soorten keramisch hout zien. Op basis van uw wensen en budget kunnen wij u direct een persoonlijk voorstel doen. Wij helpen u graag verder aan een prachtige onderhoudsvrije keramisch houten vloer. Heeft u vragen, wilt u langskomen in onze showroom of wilt u mer weten over prijzen? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Meer weten?

 

 

 

Keramisch parket visgraat     Keramisch parket visgraat
 
Klanten vonden ons via:
Design openhaarden Sanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keukenFaber elektrische haardenElektrische sfeerhaard kopen

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

U kunt bij Nuovo Antico terecht voor onder andere: