Keramisch parket van Nuovo Antico

Heeft u interesse en wilt u meer weten over Keramisch Parket? Of zit u in de oriënterende fase voor een nieuwe vloer. Dan weten wij bij Nuovo Antico waarom de keuze moet vallen op keramisch parket. Keramisch Parket zijn keramische tegels met houtlook en heeft tal van voordelen welke we graag met u willen delen.

Keramisch parket visgraat

Keramisch parket visgraat

Voordelen Keramisch Parket

Bent u uiteindelijk zover en denkt u er sterk aan om uw keuze te laten vallen op keramisch parket. Dan kunnen wij u het doorslaggevende zetje geven. Keramisch parket heeft namelijk tal van voordelen. Keramisch parket is:

  • Slijt –en krasvast
  • Makkelijk in onderhoud
  • Te combineren met vloerverwarming
  • Ook op wanden te monteren
  • Te gebruiken in natte ruimtes
  • Werkt niet
  • Vele dessins en maten verkrijgbaar, ook in visgraat
  • Natuurlijke look
  • Mooie prijs-kwaliteit verhouding

Bent u warm geworden voor deze keramische tegels met houtlook. Dan nodigen wij u uit om een bezoekje te komen brengen aan onze showroom in Alphen aan den Rijn, Zuid Holland. Hier staan wij u graag te woord en laten wij u met alle plezier de diverse mogelijkheden en dessins zien. Bent u nieuwsgierig naar de prijs? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Dit kunt u doen door het vragenformulier in te vullen of telefonisch contact met ons op te nemen.

Contact opnemen 

 

Keramisch parket   Keramisch parket   Keramisch parket

Keramisch parket in Zuid Holland koopt u bij Nuovo Antico

U zoekt keramisch parket in Zuid Holland dan stellen wij voor om bij ons het assortiment van keramisch parket te komen bekijken in onze showroom in Alphen aan den Rijn. De showroom van Nuovo Antico is geopend op donderdag, vrijdag en zaterdag. De overige dagen maandag, dinsdag en woensdag zijn wij geopend op afspraak, ook in de avonduren. U kunt ons bereiken via de mail info@nuovoantico.nl of bel met 0172 491 092. Wij helpen u graag verder!

 

 

 

 

 

Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keukenVoordelen keramisch hout