Keramische tegels

Nuovo Antico biedt een uitgebreid assortiment keramische tegels voor uw woning.

Het aanbod is groot in keramische tegels, door de vele verschillende merken, types en groottes.  Nuovo Antico kiest ieder jaar zelf een uitgebreid assortiment keramische tegels voor in de showroom, zo blijft het voor klanten en opdrachtgevers overzichtelijk te vergelijken tussen alle verschillende merken. Men kan de nieuwste en de meest bijzondere types keramische tegels bekijken. In onze showroom adviseren wij onze klanten graag over de keramische tegel die aansluit bij uw wensen. Of zoeken wij speciaal met u verder naar het juiste product.

Keramiek tegel

Keramiek tegels zijn gebakken en zijn verkrijgbaar in diverse vormen, afmetingen en diktes. De keramiek tegel is hard, sterk en gemakkelijk in onderhoud. Zo zijn er geen speciale schoonmaakmiddelen nodig. Bent u benieuwd welke soorten keramiek tegel wij hebben die bij uw wensen past? Kom dan snel een kijkje nemen in onze speciaal ingerichte showroom. Wij adviseren u graag over een keramiek tegel op maat.

Wandtegels keuken

Bent u op zoek naar wandtegels voor in uw keuken? Dan kunnen wij u helpen. Wij bieden verschillende soorten wandtegels voor onder andere uw keuken.  Of het nou om standaard wit, vintage of kleurrijke tegels gaat? Het assortiment van Nuovo Antico is bijzonder, kom langs bij ons voor een uitgebreid advies.

Vragen over een passende keramiek tegel?

U wilt telefonisch antwoord op een vraag over een van onze keramische tegels? Neem dan vrijblijvend contact op met telefoonnummer 0172 – 491 092. Wij staan u graag te woord over ons aanbod keramische tegels.

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

 

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

Stel uw vraag

 

 

Wat u met Nuovo Antico in huis haalt

  • alles onder één dak
  • interieur van A-Z
  • originele oplossingen
  • persoonlijk interieur
  • snelle communiactie
  • goede service