Moderne gashaarden

Het unieke aanbod moderne gashaarden bij Nuovo Antico is helemaal compleet. Wij leveren alle soorten en maten gashaarden naar wens. Gashaarden zijn vandaag de dag niet meer te onderscheiden van het houtvuur. U kunt een gashaard in laten bouwen, maar ook vrijstaande gashaarden vindt u terug in ons aanbod. Met een gashaard brengt u binnen één druk op de knop gezelligheid in huis. Wilt u meer informatie over onze gashaarden of bent u nieuwsgierig geworden naar ons aanbod? Kom dan langs in onze showroom waar onze adviseurs u vrijblijvend adviseren.

Voordelen gashaarden

Met de moderne gashaarden van Nuovo Antico creëert u binnen een handomdraai een levendig vlammenspel. Door de moderne technieken is een gashaard tegenwoordig bijna niet meer te onderscheiden van een houthaard. Slechts één knop op de afstandsbediening zorgt voor een sfeervolle ambiance. Bovendien is stoken op gas schoon, veilig en eenvoudig. Heeft u vragen over onze moderne gashaarden? Dan nodigen wij u graag uit bij ons in de showroom in Alphen aan den Rijn. Onze adviseurs staan u graag te woord met een passend advies op maat.

Ja, ik zoek een moderne gashaard!

Wilt u meer informatie over gashaarden en gaskachels? Kom dan naar onze showroom in Alphen aan den rijn waar onze adviseurs u vrijblijvend helpen. Wij denken graag met u mee en adviseren u over welke gashaard het beste bij uw smaak en huis past, zodat u optimaal kunt genieten van een sfeervolle moderne gashaard.

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

U kunt bij Nuovo Antico terecht voor onder andere: