Natuursteen showroom

Bij Nuovo Antico kunt u een uitgebreid assortiment natuurstenen bezichtigen in onze natuursteen showroom. Wij adviseren u graag in onze natuursteen showroom over de mogelijkheden en delen onze ideeën graag met u om tot een geweldig resultaat voor uw interieur te komen. Natuursteen geeft een luxe uitstraling en is er voor zowel een moderne, klassieke, strakke of tijdloze interieurs. Kom snel een kijkje nemen in onze natuursteen showroom.

 

Natuursteen showroom van Nuovo Antico

Wij adviseren u graag in onze natuursteen showroom. Heeft u uw keuze gemaakt en weet u welke natuurstenen u in uw woning wilt? Dan kunnen wij uw natuursteen tegels leggen. Wij leveren en plaatsen tegels. Kom snel langs voor een bezoek aan onze natuursteen showroom.

 

Villeroy en Boch sanitair

Bent u op zoek naar Villeroy en Boch sanitair? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Nuovo antico kan het gehele assortiment leveren van Villeroy en Boch. Zoals kranen, baden, wastafels, douchegarnituren, wc’s, badmeubelen en nog veel meer!

Wij verwelkomen u graag in onze showroom daar kunnen wij een 3D ontwerp in combinatie met Villeroy en Boch sanitair laten zien. Tevens geven wij u uitgebreid advies over de producten en de mogelijkheden.

 

Vragen over de natuursteen showroom?

Heeft u nog vragen over onze natuursteen showroom? Wij staan u graag telefonisch te woord. U kunt ons bereiken op telefoonnummer 0172 – 491 092. Naast vragen over de natuursteen showroom kunt u hier ook met vragen terecht over het sanitair van Villeroy en Boch.

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

 

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

Stel uw vraag

 

 

Wat u met Nuovo Antico in huis haalt

  • alles onder één dak
  • interieur van A-Z
  • originele oplossingen
  • persoonlijk interieur
  • snelle communiactie
  • goede service