12:00
13-02-2021

Hot & Cold

Elektrische haarden zijn hot! En haast niet van echt te onderscheiden tegenwoordig.

Het is geen verrassing dat een haard warmte en gezelligheid brengt in onze woonkamers. Een realistisch vlammenspel, gloeiende stammen, het geknisper van hout tot aan vonkjes die nu en dan weg lijken te springen. Genieten van haardvuur is dichterbij dan je misschien denkt. Daarom zijn elektrische haarden op het moment zo populair, ze kunnen in praktisch elke ruimte worden ingebouwd of geplaatst. Een netstroomaansluiting is voldoende, en rookgasafvoer is niet nodig. Je bediend de elektrische haard eenvoudig met smartfoon of tablet en met de ingebouwde verwarming haalt u het echte openhaard-gevoel in huis!

Ultra ledtechnologie en reflectie

Er is heel wat te kiezen met een elektrisch haard in huis. Bijvoorbeeld een waar kleurenspectacel waarbij het lichtbeeld helemaal is aan te passen aan de gewenste sfeer. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van spiegels en reflectie om een zo realistisch mogelijk vlambeeld te creëren. Samen met een kolen bed dat met door middel van led-verlichting oplicht in een pulsend ritme een leverens echt vuurtje.

Club 150 3S elektrische haard

Vuur vanuit waterdamp

Koud vuur, dat is het eigenlijk. Dit is de opti-myst® technologie. Onder het gloeibed bevindt zich een watertank van waaruit een vernevelaar (transducer) waternevel produceert. Lampen achter de watertank verwarmen de lucht, die de nevel naar boven transporteert. De opstijgende waternevel verdeelt zich over het gloeibed en reflecteert in het licht. En daardoor ontstaat een levendig vuurbeeld, net als bij een echt vuur. Het drie dimensionale Opti-myst® vuureffect kan zo van alle kanten bekeken worden. 

Faber e-MatriX 1300-400 IIFaber e-MatriX 1300-400 II

Een elektrische haard is beschikbaar als fronthaard, hoekhaard of 3-zijdige haard. De uiteenlopende inbouwmogelijkheden zorgen ervoor dat je in elke ruimte een elektrische haard kunt toepassen. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Persoonlijk advies

Tegels - Badkamers - Haarden - Schouwen - Plaatsen - Onderhoud

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Maandag, dinsdag en woensdag | op afspraak
Donderdag en vrijdag | 10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag | 10.00 t/m 16.00 uur
Zondag | gesloten