09:27
22-02-2020

Nuovo Antico heeft de haard van de toekomst

Met de komst van elektrische haarden kan iedereen genieten van het warme en huiselijke gevoel van een openhaard. Maar aan de uitstraling van een elektrische haard moest nog wat gebeuren. Het bekende haardmerk Faber heeft daar nu verandering in gebracht.

Een openhaard, wie wil dat nou niet? Een haard is het ultieme instrument dat zorgt voor een warm, huiselijk gevoel. Voor velen is het dan ook een grote wens om er een in huis te hebben. Maar helaas is dit niet altijd mogelijk vanwege het ontbreken van de juiste aansluitingen, of vanwege andere regelgeving.

Met de komst van de elektrische haard is daar echter verandering in gekomen. Elektrische haarden behoeven namelijk geen rookkanaal of schoorsteen en zijn daarmee in ieder huis, in iedere kamer te plaatsen. Of je er nu een in je woonkamer, slaapkamer of zelfs badkamer wil hebben, het is allemaal mogelijk.

De ‘nieuwe’ elektrische haard

Elektrische haarden zijn niet nieuw, maar een elektrische haard had nooit de uitstraling zoals een gas- of houthaard die had. En daar is nu verandering in gekomen. Het bekende haardmerk Faber heeft een nieuwe elektrische haard ontwikkeld: de e-MatriX haard. Een Faber haard zonder gasaansluiting of verbranding, maar wel met het unieke vlammenspel en de warmte zoals je deze van Faber kent.

De unieke driedimensionale technologie creëert zo’n realistisch vlammenbeeld dat je vrijwel geen verschil ziet tussen deze ‘nepvlammen’ en echte vlammen. En het is volledig veilig, want de vlammen zijn op basis van water. Het is dan ook niet gek dat de Faber e-MatriX de ‘Nationale Innovatie en Duurzaamheidsprijs Wonen 2019’ heeft gewonnen.

Complete service bij Nuovo Antico

De haarden van Faber e-Matrix serie is te zien en te verkrijgen bij Nuovo Antico. Maar bij Nuovo Antico kun je terecht voor meer dan dat. Bij Nuovo Antico denken ze namelijk graag met je mee. En met hun jarenlange ervaring weten zij je te voorzien van de beste adviezen. Welke haard past het best in jouw huis? Waar kun je de haard het beste plaatsen? Daarnaast kun je bij Nuovo Antico terecht voor een persoonlijk ontwerp van een haard én de (in)bouw.

Dus heb je altijd al een haard willen hebben, breng dan eens een bezoek aan de showroom van Nuovo Antico. Laat je inspireren. En laat je adviseren. Maak gerust een gratis afspraak via info@nuovoantico.nl.

Advies op maat?

Haarden - Vloeren - Schouwen - Tegels - Badkamers en sanitair

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Maandag, dinsdag en woensdag | op afspraak
Donderdag en vrijdag | 10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag | 10.00 t/m 16.00 uur
Zondag | gesloten