10:00
01-10-2020

Oktober woonmaand cadeauactie

Ontvang een Happy Cocooning vuurtafel cadeau t.w.v. € 499,-!

Bij een bestelling van minimaal € 5000,- ontvangt u deze luxe vuurtafel,  voorzien van een ingebouwde gashaard. De RVS-brander (12 kw) wordt mooi gecamoufleerd door de meegeleverde houtblokken en lavastenen waardoor het vuur op een houtgestookt vlammenspel lijkt. De vuurtafel is vervaardigd van composiet. Hierdoor is de vuurtafel bestand tegen extreme warmte en kou. Met de meegeleverde beschermhoes kan deze zonder probleem de hele winter buiten blijven staan!

Wees er snel bij en maak een afspraak!

cocoon_table_vierkant_klein_antraciet.jpg         vuurtafel klein antraciet.png

Actievoorwaarden: Om in aanmerking te komen voor deze actie dient u in de maand oktober 2020 een offerte te hebben bevestigd met een minimale waarde van € 5000,00 inclusief BTW. De vuurtafel zal worden uitgereikt na het voldoen van het 2e betalingstermijn (levertijd voorbehouden). De vuurtafel wordt geleverd in de volgende uitvoering: Happy Cocooning vuurtalel klein antraciet, afmetingen 60x60x40 cm, inbegrepen 5 stuks houtblokken, 4 stuks lavastenen, pvc beschermhoes en CE goedgekeurde rubberen gasslang (250 cm). Deze actie geldt niet i.c.m. andere acties.

Showroom

Maak een afspraak en kom gezellig langs.

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Vanwege het coronavirus en de maatregelen tot en met 19 januari kunnen wij u niet ontvangen in de showroom, maar zijn wij wel bereikbaar voor al u vragen, bestellingen en advies op maat.