13:10
08-10-2020

Opnieuw winnaar: Faber MatriX 'Beste product 2020'

E-MatriX - Unieke combinatie van koudwaternevel en LED-verlichting

Wij als Nuovo Antico, de enige Faber dealer in de regio, zijn trots jullie mede te delen dat de MatriX haardenserie opnieuw in de prijzen is gevallen!

Dit keer ontvangt de veelzijdige serie sfeerhaarden een zeldzame Plus X Award als ‘Beste Product 2020’. De Duitse onderscheiding werd toegekend door een onafhankelijke vakjury. Het is al de derde Europese award voor deze sfeerhaardenserie binnen een jaar tijd voor het van origine Nederlandse haardenmerk uit Heerenveen.

Innovatieve hybride en elektrische MatriX-modellen

De inbouw-haarden uit de MatriX-serie kunnen uitgebreid worden samengesteld, naar persoonlijke voorkeur en interieurontwerp. Naast afmeting en afwerking is er zelfs keus uit de brandstoffen: aardgas, (bio-) propaan of elektrisch, met een unieke combinatie van koudwaternevel en LED-verlichting. Hierdoor is overal een schitterende inbouwhaard mogelijk, tot in binnensteden, hoogbouw-appartementen en woningen zonder (vaste) gasaansluiting. Hiermee is de Faber MatriX-serie uniek, veelzijdig en een antwoord op vele actuele vragen.  

Faber introduceert nu een nieuwe generatie van de e-MatriX: deze gasvrije en schoorsteenloze uitvoering beschikt over energiezuinige LED-verlichting onder– én bovenin. Met de nieuwe app kun je die helemaal in kleur en intensiteit instellen op je interieurstijl en de gewenste sfeer. Het vuur produceert geen warmte, en daarom beschikt de haard over een geruisloze bijverwarming, die desgewenst langs het haardglas aangename warmte het interieur in blaast.

Faber Matrix 800-500 ST_By Night.jpg Faber e-MatriX 800500 III_9850.jpg

Voor het aanstaande woonseizoen innoveert Faber verder. Compleet nieuw in de haardenwereld is de hybride MatriX met Hybrid Pro Light (HPL). In deze nieuwe gasvariant worden de vlammen grotendeels vervangen door LED-optica. Daardoor is het gasverbruik en warmteproductie ruim 50% lager, zonder concessies aan een intens en rijk spel van vlammen en gloed, door de hele haard.

Maak een afspraak en kom langs voor advies op maat!

Persoonlijk advies

Tegels - Badkamers - Haarden - Schouwen - Plaatsen - Onderhoud

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Maandag, dinsdag en woensdag | op afspraak
Donderdag en vrijdag | 10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag | 10.00 t/m 16.00 uur
Zondag | gesloten