16:17
02-07-2021

Uitgelicht - Faber MatriX gashaard

Met Hybrid Pro Light Module!

De Faber MatriX serie hebben een prachtig vuurbeeld. Dit wordt grotendeels bepaalt door de branders, samen met de decoratie, zoals een houtset, ontstaat het ’karakter’ van het vuur waar je naar kijkt; breed verdeeld in de haard, of juist middenin, uitgestrekt of juist verticaal, meer dynamisch of vooral rustig. Het is een kwestie van smaak!

Faber HPL gloeibed.JPG Faber app bediening

In onze showroom kunt u het roomdivider model zien branden met geintergreerde Hybrid Pro Light Module. Een innovatie die letterlijk een geheel nieuw licht werpt op de toekomst van gashaarden. Want dankzij dit ingenieuze systeem van LED-lichtprojectie, dwars door het hele hart van de gashaard zijn de Vuurmakers van Faber er in geslaagd om ook bij een zeer lage vuurstand een ongekend boeiend totaalbeeld van vlammen en levendig fonkelende houtstammen en kooltjes te creëren. Alsof u rechtstreeks in een volop brandend haardvuur kijkt, maar dan met de helft van het gasverbuik en de bijbehorende warmteproductie!
En zelfs zónder vlammen is de warme gloed van de slimme ‘HPL-module’ fascinerend echt.
Het beste van gas en licht dus. Helemaal passend in deze tijd, waarin we graag maar liefst tegelijk verantwoord willen genieten.

Zit er deze winter warm bij en bestel uw gashaard optijd. Wij laten u graag de mogelijkheden zien.

Maak een afspraak.

Persoonlijk advies

Tegels - Badkamers - Haarden - Schouwen - Plaatsen - Onderhoud

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Maandag, dinsdag en woensdag | op afspraak
Donderdag en vrijdag | 10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag | 10.00 t/m 16.00 uur
Zondag | gesloten