Openhaard bouwen

Laat uw openhaard bouwen

Laat een openhaard bouwen door Nuovo Antico en creëer romantiek, sfeer en gezelligheid in uw woonkamer. Een openhaard bouwen doen wij met maatmerk en verder denken we mee over de verschillende mogelijkheden. Tijdens het bouwen van uw openhaard gaan onze vakmensen ter werk die hierin gespecialiseerd zijn en zullen in alle tijden goed overleggen met de klant. Wij ontwerpen, leveren en plaatsen vloeren en wanden, haarden en sanitair en nog veel meer. Bij Nuovo Antico kunt u rekenen op een prima advies voor uw persoonlijke wensen.

Voordelen openhaard laten bouwen

Een openhaard bouwen doen we met alle plezier voor onze klanten. Het voordeel van een openhaard laten bouwen is dat u zelf het ontwerp kan verzinnen en onze vakmensen zullen het perfect uitvoeren. Als we een openhaard bouwen geeft het niet alleen maar sfeer en rust, maar daarentegen is het ook nog erg functioneel in de winter. Naast een openhaard bouwen bieden we ook andere dergelijke producten en diensten aan, zoals design openhaarden, houten haarden, elektrische sfeerhaarden, inzet haarden en nog veel meer! Kijk gerust eens in ons assortiment. Naast alle prachtige haarden die we maken en aanbieden zijn we ook gespecialiseerd in tegels, badkamers en natuurstenen.
 

Wilt u meer weten over een openhaard bouwen?

Heeft u nog vragen over een openhaard bouwen? Wellicht bent u geïnteresseerd in het hoge rendement dat deze haarden te bieden hebben? Wij staan u graag uitgebreid te woord. Voor een vrijblijvend antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met 0172 – 491 092. Voor een ruim assortiment inzethaarden kunt u bij Nuovo Antico terecht.
 

Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keuken

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

 

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

 

U kunt bij Nuovo Antico terecht voor onder andere