Openhaard met schouw

Openhaard met schouw bij Nuovo Antico

Wilt u een openhaard met schouw laten bouwen? Dan bent u bij Nuovo Antico aan het juiste adres. Een open haard met schouw maken wij op maat voor u en we denken graag mee over de verschillende mogelijkheden.

 

Een openhaard met schouw geeft niet alleen maar sfeer en rust in uw kamer, maar is ook nog erg functioneel in de winter. Wij ontwerpen, leveren en plaatsen vloeren en wanden, haarden en sanitair en nog veel meer.

 

Neem is een kijkje op onze website en zie diverse voorbeelden van een open haard met schouw.

 

Openhaard naar wens

Bij Nuovo Antico kunt u rekenen op een prima advies voor uw persoonlijke wensen. Nuovo Antico biedt een openhaard met schouw aan die naar uw wensen aangepast kan worden. Hierbij moet u denken aan de kleur, lengte of manier van branden.

 

Naast de openhaard met schouw bieden we ook dergelijke haarden aan zoals, design openhaarden, houten haarden, elektrische haarden, inzet haarden en nog veel meer! Kijk gerust eens in ons assortiment.

 

Naast alle prachtige haarden die we aanbieden en maken zijn we ook gespecialiseerd in tegels, badkamers en natuurstenen.

 

Informatie openhaard met schouw

Heeft u nog vragen over een openhaard met schouw? Wellicht bent u geïnteresseerd in het hoge rendement dat deze haarden te bieden hebben?

 

Wij staan u graag uitgebreid te woord. Voor een vrijblijvend antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met: 0172 – 491 092.

 

Voor een ruim assortiment inzethaarden kunt u bij Nuovo Antico terecht.

 

 

Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenGashaard Alphen aan den RijnDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keuken

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

 

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

0172 – 491 092
0172 – 496 088
info@nuovoantico.nl

 

U kunt bij Nuovo Antico terecht voor onder andere: