Voordelen Keramisch Hout

De trend van tegenwoordig is keramisch hout. Oftewel een keramische tegel met houtlook in verschillende dessins. Een tijdloos product. Net als alle andere houten vloeren maar met een reeks aan voordelen.

Voordelen Keramisch Hout

  • Keramisch hout is zowel bedrijfsmatig als voor de particulier toepasbaar.
  • Zelfs gebruik in natte ruimtes brengt geen problemen.
  • Deze tegels met houtlook zijn zeer slijt –en krasvast en gemakkelijk te onderhouden.
  • De keramische tegels met houtlook zijn perfect te combineren met vloerverwarming en zijn zelfs te monteren op wanden.
  • En deze tegels zijn ook in visgraat motief te leggen.

Keramisch parket visgraat Keramisch parket visgraat

Keramisch hout verkrijgbaar in eindeloze dessins

Een ander voordeel  van keramisch hout is de keuzemogelijkheid. Met de techniek van tegenwoordig is keramisch hout verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De techniek is zo voorruit gegaan dat er pas na ca 10 m2 een herhaling van de tegel is. Het is daarom niet van het echt te onderscheiden. De houtlook tegels zijn er in white wash, ruw eiken, eigenlijk in alle soorten hout.

Wenst u meer informatie of een persoonlijk advies. Dan staan wij u graag te woord en vragen wij u contact met ons op te nemen.

Nuovo Antico en haar expertises

Naast het leggen van Keramisch hout heeft Nuovo Antico meerdere expertises. Zo kunt u bij ons terecht voor

Voordelen keramisch hout exclusieve badkamers

Natuurlijk staan wij u graag te woord voor open en eerlijk woonadvies. Daarom nodigen wij u uit om een kijkje te komen nemen in onze Showroom in Alphen aan den Rijn. Hier staat een van onze medewerkers u graag te woord onder het genot van een kopje koffie. Onze showroom is geopend van donderdag tot zaterdag. Maandag, dinsdag en woensdag op afspraak, ook in de avonduren. Graag tot ziens!

 

 

 

 

Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitairWandtegels keuken