Wandtegels keuken

Wandtegels keuken bij Nuovo Antico

Bent u op zoek naar kwaliteit keuken wandtegels? Komt u gerust eens langs bij Nuovo Antico. Wij zijn expert op het gebied van steentoepassing. Voor zowel ontwerp als inbouw kunt u bij ons terecht. Benieuwd naar de mogelijkheden van deze wandtegels keuken bij Nuovo Antico?

Wij bieden een maatoplossing

Nuovo Antico levert de maatoplossing voor uw specifieke wens. Naast het leveren van de wandtegels keuken kunt u ook het plaatsen van de tegels aan ons uitbesteden. Of u nu projectontwikkelaar, binnenhuisarchitect of particulier bent, wij leveren wandtegels keuken naar wens! Naast het leveren van wandtegels keuken kunt u ook bij ons terecht voor inzethaarden, Villeroy en Boch sanitair en vloeren. Bovendien ontwerpen wij complete inrichtingen. Wij denken met u mee en adviseren over de indeling van ruimtes, meubels en andere toepassingen. Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem vandaag nog contact op met een van onze medewerkers!
 

Informatie wandtegels keuken

Heeft u nog vragen over het ontwerpen of leveren van wandtegels keuken? Onze experts staan voor u klaar. Wij kunnen u vrijblijvend voorzien van een advies op maat. Voor een antwoord op al uw vragen kunt u contact opnemen met telefoonnummer 0172 – 491 092. Wandtegels voor uw keuken koopt u gemakkelijk en snel bij Nuovo Antico!
 

 
Klanten vonden ons via:
Design openhaardenSanitair Alphen aan den RijnGas inbouwhaardExclusieve badkamersHoekhaardElektrische sfeerhaardenInzethaardenDRU gashaardenOpenhaard bouwenOpenhaard met schouwGashaard Alphen aan den RijnDesignhaard Alphen aan den RijnVilleroy en Boch sanitair

Vragen & contact

Onze showroom is gevestigd in Alphen aan den Rijn en is bereikbaar via onderstaande contactgegevens:

 

Nuovo Antico B.V.

Raadhuisstraat 231
2406 AD Alphen aan den Rijn

T: 0172 – 491 092
F: 0172 – 496 088
E: info@nuovoantico.nl

 

 

U kunt terecht bij Nuovo Antico voor onder andere: