Onze projecten

De vloer vormt de basis

In dit project, naar een ontwerp van Kluivers Interieur, kun je goed zien wat een vloer met de ruimte doet. De vloer vormt de basis van het huis. In de woonkamer is gekozen voor een warme houtlook tegel in lange stroken. Dit geeft meteen gezelligheid. De compacte gaskachel versterkt dit gevoel natuurlijk! In de keuken ligt een keramische tegel met een bijzondere tekening. Een rustige basis in een keuken die opvalt en daardoor extra goed tot zijn recht komt. De metallic tegels tegen de achterwand van de keuken maken het plaatje helemaal af. Een zeer sfeervol interieur!

Badkamer in warme kleuren

Deze badkamer kenmerkt zich door de warme sfeer. De keuze van materialen zorgt voor deze fijne sfeer. De bewoners wisten heel goed wat ze wilden voor hun nieuwe badkamer. Wij zijn voor ze op zoek gegaan naar de juiste tegels en hebben een 3D ontwerp gemaakt. Samen met de kranen in de kleur zwart chroom en het wastafelmeubel in intens eiken een stijlvol, warm en elegant geheel. Een badkamer waar je helemaal tot rust komt!

Wonen aan het water

Voor dit prachtige appartement aan de Oude Rijn hebben wij de vloer, badkamers, keukenachterwand en de elektrische haard mogen verzorgen. De vloertegels met greige steenlook zijn 120x120 cm wat de ruimte optisch groter doet aanvoelen. De tegeltjes in de nis van de keuken zijn marokaanse Zelliges van 10x10 cm. In de zithoek is gekozen voor een elektrische sfeerhaard i.c.m. een tv meubel. De Faber e-Matrix 800/500 III met driezijdig zicht heeft een levendig vuurbeeld wat wordt gecreeërd door LED-verlichting en waterdamp. In de ruime badkamer met vrijstaand bad is het heerlijk toeven en tot slot is het aparte toilet helemaal in een bohemian jasje gestoken. Een zeer geslaagd project waar de bewoners hopelijk nog jaren met plezier kunnen wonen!    

Elektrische haard met tv meubel

Onlangs hebben we deze elektrische haard met maatwerk tv meubel geplaatst. Deze E-Matrix 1050/400 II hoek is een waterdamphaard van Faber. De levendige 'vlammen' ontstaan uit waternevel en LED licht. Zeer sfeervol in combinatie met de realistische houtset. Het meubel, van ruim 3 meter lang, is vervaardigd uit mdf met een toplaag van HPL. De donkerbruine houtlook geeft een chique look aan het geheel. Terwijl het wit van de bovenboezem mooi afsteekt tegen de warme kleuren van de rest van het interieur.

Tegelvloer modern klassiek

Deze tegelvloer geeft een gevoel van rust en ruimte. Nuovo Antico heeft voor dit project in Breukelen de vloertegels aangeleverd. Met tegels van 120 x 120 cm geplaatst in een recht verband verbindt het de verschildende ruimtes van keuken, naar eetkamer en de woonkamer. De keramische tegels met natuursteenlook geven een extra luxe gevoel in deze modern klassieke woning. Echt een plaatje al vraag je het ons! Ook op zoek naar een nieuwe tegelvloer? Maak snel een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Luxe badkamer

Deze luxe badkamer met inloopdouche, vrijstaand bad en dubbele waskommen is een oase van rust. De witte tegels achter de ronde spiegel zijn in visgraat-patroon. Op de vloer en wanden van de inloopdouche is stijlvol keramisch terrazzo te zien. De inbouwkranen maken het helemaal af! Samen met de houten onderkast een warm geheel.

Gashaard met tv meubel

Een prachtige gashaard met tv meubel. Een project waarbij wij een keramische houtlook vloer en een gashaard hebben geplaatst. Een mooie combinatie, want de strak moderne gashaarden en keramische houtlook vloeren zijn helemaal van nu!

Woonkamer met gashaard

Een klant van ons had de wens om zijn woonkamer aan te pakken. Na het uitzoeken en matchen van verschillende materialen, zijn we uiteindelijk tot een ontwerp gekomen om de woonkamer te voorzien van een moderne gashaard en keramische vloertegels. Het resultaat zie je hieronder!

Woonhuis, badkamer, vloeren en wc's

In dit woonhuis mochten wij aan de slag!

Persoonlijk advies

Tegels - Badkamers - Haarden - Schouwen - Plaatsen - Onderhoud

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Maandag, dinsdag en woensdag | op afspraak
Donderdag en vrijdag | 10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag | 10.00 t/m 16.00 uur
Zondag | gesloten