Onze projecten

Gashaard met tv meubel

Een prachtige gashaard met tv meubel. Een project waarbij wij een keramische houtlook vloer en een gashaard hebben geplaatst. Een mooie combinatie, want de strak moderne gashaarden en keramische houtlook vloeren zijn helemaal van nu!

Woonkamer met gashaard

Een klant van ons had de wens om zijn woonkamer aan te pakken. Na het uitzoeken en matchen van verschillende materialen, zijn we uiteindelijk tot een ontwerp gekomen om de woonkamer te voorzien van een moderne gashaard en keramische vloertegels. Het resultaat zie je hieronder!

Woonhuis, badkamer, vloeren en wc's

In dit woonhuis mochten wij aan de slag!

Renovatie

Een renovatie project 

één van onze favoriete projecten.

Dit project is één van onze favorieten! Bekijk snel het resultaat.

Vloeren, badkamer en gashaard

In deze woning konden wij zowel aan de slag met tegels voor de vloeren in de woonkamer als de badkamer én een moderne gashaard. De speelse tegels in de gang en badkamer geven een speels effect en steken mooi af tegen de strakke houttegelvloer in de woonkamer, waar de gashaard het middelpunt is. 

Moderne gashaard

Deze klant koos voor een strakke gashaard, een perfecte aanvulling op het moderne maar kleurrijke interieur in de woonkamer. Deze gashaard is van het merk Faber. De foto's van het eindresultaat en de gashaard in actie, vind je hieronder. 

Showroom

Maak een afspraak en kom gezellig langs.

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Vanwege het Corona Virus hebben wij besloten om de showroom te sluiten.
Wij werken uitsluitend op afspraak in onze showroom. U kunt telefonisch een afspraak maken of per mail.