Onze projecten

Tegelvloer modern klassiek

Deze tegelvloer geeft een gevoel van rust en ruimte. Nuovo Antico heeft voor dit project in Breukelen de vloertegels aangeleverd. Met tegels van 120 x 120 cm geplaatst in een recht verband verbindt het de verschildende ruimtes van keuken, naar eetkamer en de woonkamer. De keramische tegels met natuursteenlook geven een extra luxe gevoel in deze modern klassieke woning. Echt een plaatje al vraag je het ons! Ook op zoek naar een nieuwe tegelvloer? Maak snel een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Luxe badkamer

Deze luxe badkamer met inloopdouche, vrijstaand bad en dubbele waskommen is een oase van rust. De witte tegels achter de ronde spiegel zijn in visgraat-patroon. Op de vloer en wanden van de inloopdouche is stijlvol keramisch terrazzo te zien. De inbouwkranen maken het helemaal af! Samen met de houten onderkast een warm geheel.

Gashaard met tv meubel

Een prachtige gashaard met tv meubel. Een project waarbij wij een keramische houtlook vloer en een gashaard hebben geplaatst. Een mooie combinatie, want de strak moderne gashaarden en keramische houtlook vloeren zijn helemaal van nu!

Woonkamer met gashaard

Een klant van ons had de wens om zijn woonkamer aan te pakken. Na het uitzoeken en matchen van verschillende materialen, zijn we uiteindelijk tot een ontwerp gekomen om de woonkamer te voorzien van een moderne gashaard en keramische vloertegels. Het resultaat zie je hieronder!

Woonhuis, badkamer, vloeren en wc's

In dit woonhuis mochten wij aan de slag!

Renovatie

Een renovatie project 

één van onze favoriete projecten.

Dit project is één van onze favorieten! Bekijk snel het resultaat.

Vloeren, badkamer en gashaard

In deze woning konden wij zowel aan de slag met tegels voor de vloeren in de woonkamer als de badkamer én een moderne gashaard. De speelse tegels in de gang en badkamer geven een speels effect en steken mooi af tegen de strakke houttegelvloer in de woonkamer, waar de gashaard het middelpunt is. 

Moderne gashaard

Deze klant koos voor een strakke gashaard, een perfecte aanvulling op het moderne maar kleurrijke interieur in de woonkamer. Deze gashaard is van het merk Faber. De foto's van het eindresultaat en de gashaard in actie, vind je hieronder. 

Advies op maat?

Haarden - Vloeren - Schouwen - Tegels - Badkamers en sanitair

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Maandag, dinsdag en woensdag | op afspraak
Donderdag en vrijdag | 10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag | 10.00 t/m 16.00 uur
Zondag | gesloten