Onze projecten

Haardrenovatie

Van open gashaard naar houthaard. Deze klassieke schouw hebben we voorzien van een mooie inzethaard van Dik Geurts. Het houtgestookte toestel met een deur ervoor zorgt voor een hoog rendament, vele malen meer dan de open gashaard. De bewoners zitten er weer warm bij deze winter.   

Houtlook vloertegels appartement

In dit appartement in Alphen aan den Rijn hebben wij de gehele vloer geplaatst; in de woonkamer, de hal en de slaapkamers. De houtlook tegel heeft een warme tint. Deze serie bestaat totaal uit 6 kleuren van warm naturel, naar licht eiken tot grijsbruin. De vloertegels hebben een lengte van 160 cm en zijn gelegd in een wild verband voor een natuurlijke uitstaling.  De landelijke inrichting met veel hout sluit mooi aan bij deze vloer. Wij wensen de bewoners heel veel woonplezier in hun nieuwe appartement!

Elektrische haard met tv meubel

Onlangs hebben we deze elektrische haard met maatwerk tv meubel geplaatst. Deze E-Matrix 1050/400 II hoek is een waterdamphaard van Faber. De levendige 'vlammen' ontstaan uit waternevel en LED licht. Zeer sfeervol in combinatie met de realistische houtset. Het meubel, van ruim 3 meter lang, is vervaardigd uit mdf met een toplaag van HPL. De donkerbruine houtlook geeft een chique look aan het geheel. Terwijl het wit van de bovenboezem mooi afsteekt tegen de warme kleuren van de rest van het interieur.

Tegelvloer modern klassiek

Deze tegelvloer geeft een gevoel van rust en ruimte. Nuovo Antico heeft voor dit project in Breukelen de vloertegels aangeleverd. Met tegels van 120 x 120 cm geplaatst in een recht verband verbindt het de verschildende ruimtes van keuken, naar eetkamer en de woonkamer. De keramische tegels met natuursteenlook geven een extra luxe gevoel in deze modern klassieke woning. Echt een plaatje al vraag je het ons! Ook op zoek naar een nieuwe tegelvloer? Maak snel een afspraak en vraag naar de mogelijkheden.

Luxe badkamer

Deze luxe badkamer met inloopdouche, vrijstaand bad en dubbele waskommen is een oase van rust. De witte tegels achter de ronde spiegel zijn in visgraat-patroon. Op de vloer en wanden van de inloopdouche is stijlvol keramisch terrazzo te zien. De inbouwkranen maken het helemaal af! Samen met de houten onderkast een warm geheel.

Gashaard met tv meubel

Een prachtige gashaard met tv meubel. Een project waarbij wij een keramische houtlook vloer en een gashaard hebben geplaatst. Een mooie combinatie, want de strak moderne gashaarden en keramische houtlook vloeren zijn helemaal van nu!

Woonkamer met gashaard

Een klant van ons had de wens om zijn woonkamer aan te pakken. Na het uitzoeken en matchen van verschillende materialen, zijn we uiteindelijk tot een ontwerp gekomen om de woonkamer te voorzien van een moderne gashaard en keramische vloertegels. Het resultaat zie je hieronder!

Woonhuis, badkamer, vloeren en wc's

In dit woonhuis mochten wij aan de slag!

Renovatie

Een renovatie project 

Advies op maat?

Haarden - Vloeren - Schouwen - Tegels - Badkamers en sanitair

Waar kun je ons vinden?

Openingstijden

Maandag, dinsdag en woensdag | op afspraak
Donderdag en vrijdag | 10.00 t/m 17.00 uur
Zaterdag | 10.00 t/m 16.00 uur
Zondag | gesloten